Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumutrecht.nl


  Mediums uit Utrecht - spiritele advieslijn
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Jana
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumutrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Hele fijne gesprekken gehad met Jana, zij is zo oprecht. Bedankt, grtjes Ka




Ervaring van Kaatje met medium Jana   Ervaring van Kaatje met medium Jana   Ervaring van Kaatje geplaatst op 13 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Dank je wel Jana voor jouw heldere advies. De verbinding werd verbroken, de credits waren op.




Ervaring van M met medium Jana   Ervaring van M met medium Jana   Ervaring van M geplaatst op 14 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Jana ik heb je gesproken en zonder dat ik mijn vraag had gesteld legde jij een kaart neer waar al de antwoorden in lagen op mijn vraag .
hoe bijzonder is dat je kon als aanvulling dingen zeggen die echt klopte super .
Dit is nu ECHT KAART LEZEN je ben heel heel goed en zuiver .
Dank je wel en tot snel.




Ervaring van anoniem met medium Jana   Ervaring van anoniem met medium Jana   Ervaring van anoniem geplaatst op 7 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Hey JANA
toppertje je bent geweldig. jou kaarten zien het zuiver en goed
dank voor al jou voorspellingen het klopt keer op keer
en heel veel dank voor je gesprekken soms met een traan en vaak met een lach .
tot snel lieve jana.




Ervaring van anoniem met medium Jana   Ervaring van anoniem met medium Jana   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Hoi Jana wow. Jouw kaart legging is altijd luid en duidelijk.
Je bent een zeer goed medium, to the point en oprecht.
Dank lieve Jana, bel je snel weer xxxx.




Ervaring van anoniem met medium Jana   Ervaring van anoniem met medium Jana   Ervaring van anoniem geplaatst op 11 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Heb Jana nu drie keer gebeld en niet een keer zat ze er naast. Gesprekken zijn vriendelijk, kort en krachtig. Zeg nu eerlijk, dit is toch fantastisch. Dank je wel Jana.




Ervaring van wendy met medium Jana   Ervaring van wendy met medium Jana   Ervaring van wendy geplaatst op 24 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Heb jou vanochtend mogen spreken in een woord: Top.




Ervaring van A. met medium Jana   Ervaring van A. met medium Jana   Ervaring van A. geplaatst op 2 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Hallo Jana, wat ben jij goed en echt heel eerlijk. Je bent echt een aanwinst op de lijn en voelde alles heel goed en direct aan. Liefs Christelle.




Ervaring van C met medium Jana   Ervaring van C met medium Jana   Ervaring van C geplaatst op 29 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  heyyy Jana super lief en altijd een lach
en je kaarten wow jana die zijn niet te evenaren super
dank je wel voor jou steun en kracht
tot snel.




Ervaring van marion met medium Jana   Ervaring van marion met medium Jana   Ervaring van marion geplaatst op 5 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Hey Jana, ik wou je super hard bedanken voor de antwoorden die je mij gegeven hebt. het heeft mij een enorme boost gegeven om verder te gaan. Je hebt zoveel raakpunten naar boven gehaald. Je bent echt super goed. dank u vanuit mijn hart ik bel je zeker nog terug.




Ervaring van wendy met medium Jana   Ervaring van wendy met medium Jana   Ervaring van wendy geplaatst op 23 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Bedankt om mij terug wat hoop te geven, hoe moeilijk het nu ook is. ik weet dat er licht aan het eind van de tunnel is. Merci hiervoor, zie uit naar de volgende keer. Nathalie.




Ervaring van Nathalie met medium Jana   Ervaring van Nathalie met medium Jana   Ervaring van Nathalie geplaatst op 22 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Ik had enorm vele vragen en ze zijn allen beantwoord. Eigenlijk wel spijtig dat mijn krediet op was. Maar ik ga zeker nog eens terug bellen. Een zeer goed medium.




Ervaring van op zoek naar een groeten liefde met medium Jana   Ervaring van op zoek naar een groeten liefde met medium Jana   Ervaring van op zoek naar een groeten liefde geplaatst op 19 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Jana, ik heb je onlangs gesproken een beetje in paniek. Wat was ik blij dat ik jou trof, je bent een supertalent. Enkele dagen later was je voorspelling uitgekomen en stond mijn geliefde terug voor de deur.




Ervaring van Sunshine met medium Jana   Ervaring van Sunshine met medium Jana   Ervaring van Sunshine geplaatst op 8 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  ik had u vandaag gesproken en ben erg nieuwsgierig naar wat er uit zal komen.
bedankt!




Ervaring van babygirl met medium Jana   Ervaring van babygirl met medium Jana   Ervaring van babygirl geplaatst op 14 augustus 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Jana dank u wel voor de fijne gesprek,ik zal zeker u raad volgen en hopen op een happy and tegen augustus/september! ik houd u op de hoogte xxx




Ervaring van een vrouwke met veel geduld met medium Jana   Ervaring van een vrouwke met veel geduld met medium Jana   Ervaring van een vrouwke met veel geduld geplaatst op 8 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  hoopvol maar de eerste voorspelling is uitgekomen ik ben mijn opleiding juist begonnen en heb werk .
super




Ervaring van petra met medium Jana   Ervaring van petra met medium Jana   Ervaring van petra geplaatst op 5 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Waauw jij bent super het eerste is al uitgekomen, nu op naar de rest.




Ervaring van petra met medium Jana   Ervaring van petra met medium Jana   Ervaring van petra geplaatst op 20 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Lieve Jana, je woorden zijn steungevend je geeft mooie inzichten ik kan er weer in geloven dank je
veel liefs




Ervaring van wendy met medium Jana   Ervaring van wendy met medium Jana   Ervaring van wendy geplaatst op 4 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Jana,
Ik wil je toch even laten weten van al de nieuwe die ik gebeld heb, voel ik me bij jouw het meeste thuis. Je warme zachte rustellende stem, gaf me zoveel kracht. Dankjewel jonge dame je raakte me op een hele aangename wijze.

Dikke kus Marlies




Ervaring van Marlies met medium Jana   Ervaring van Marlies met medium Jana   Ervaring van Marlies geplaatst op 4 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Jana

Ik vind je een warme lieve dame, dank je wel voor al je mooie woorden.
Tot later weer x




Ervaring van A.M met medium Jana   Ervaring van A.M met medium Jana   Ervaring van A.M geplaatst op 28 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumutrecht.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumutrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumutrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumutrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden